skinbooster

Skinbooster

För Ungdomlig Känsla

REVOFIL AQUASHINE är en hyaluronsyra med vitaminer och aminosyror som skapar spänst, fukt, lyster och elasticitet till huden.

Kan läggas överallt på kroppen. Den ger ingen volym men återfuktar huden så fina linjer förminskas. 

Det blir många nålstick vid denna behandling och eventuella blåmärken som kan vara synliga i upp till 1 vecka. 

Vad är Revofil Aquashine Soft Filler?

Revofil Aquashine Soft Filler är en hyaluronsyra med mineraler, koenzym, vitaminer och aminosyror. Revofil Aquashine Soft Filler används för att vitalisera och återställa en mjukare struktur på åldrande hud.

Vilka är fördelarna med denna produkt?

Revofil Aquashine Soft Filler är en mesoterapiinjektion som kan förbättra hudens struktur och utseende genom att återfukta huden.

Hur fungerar den här produkten?

Revofil Aquashine Soft Filler innehåller hyaluronsyra, som hjälper till att fylla rynkor genom att återfukta dermis. Andra bioaktiva ingredienser i produkten inkluderar en mängd vitaminer och mineraler tillsammans med aminosyror, som ger huden näring inifrån och stärker bindvävnader för att förbättra hudens elasticitet. Peptiderna i Revofil Aquashine Soft Filler, inklusive oligopeptid-34, acetyldekapeptid-3, oligopeptid-24 och oligopeptid-72, ökar elastin i huden för att förbättra hudkvaliteten. Revofil Aquashine Soft Filler används för att återuppliva huden och minska åldrande tecken.

När ska jag använda den här produkten?

Revofil Aquashine kan användas för att vitalisera huden. Eftersom det är en mesoterapibehandling bör du utföra Revofil Aquashine Soft Filler i 3 behandlingar med 4 veckors mellanrum för bästa resultat.

Vilka områden kan jag behandla med den här produkten?

Den är lämplig för användning i ansiktet, halsen och dekolletage.

Hur länge håller resultaten?

Denna mesoterapibehandling fortsätter att ge sina fördelar under några månader, tills hyaluronsyragelen så småningom bryts ned och absorberas i kroppen.

Givetvis finns läkare ansluten till salongen.