a Woman Laughing

Skinbooster

För Ungdomlig Känsla

Hyaluronsyra med vitaminer och aminosyror som skapar spänst, fukt, lyster och elasticitet till huden.

Kan läggas överallt på kroppen. Den ger ingen volym men återfuktar huden så fina linjer förminskas. 

Det blir många ytliga nålstick med hjälp av Microgold nålar eller Microneedling vid denna behandling och rodnad som kan vara synliga i upp till 1 vecka. 

Vad är Skinbooster?

Finns i en mängs olika varianter som oftast innehåller hyaluronsyra med mineraler, vitaminer och aminosyror.  används för att vitalisera och återställa en mjukare struktur på åldrande hud.

Vilka är fördelarna med denna behandling?

Det förbättrar hudens struktur och utseende genom att återfukta huden.

Hur fungerar dessa produkter?

Hyaluronsyra hjälper till att fylla rynkor genom att återfukta dermis. Andra bioaktiva ingredienser i produkten inkluderar en mängd vitaminer och mineraler tillsammans med aminosyror, som ger huden näring inifrån och stärker bindvävnader för att förbättra hudens elasticitet. Ökar elastin i huden för att förbättra hudkvaliteten. Det används för att återuppliva huden och minska åldrande tecken.

När ska jag använda den här behandlingen?

Kan användas för att vitalisera huden. Eftersom det är en mesoterapibehandling bör den utföras i ca 3 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum för bästa resultat.

Vilka områden kan jag behandla med den här produkten?

Den är lämplig för användning i ansiktet, halsen och dekolletage.

Hur länge håller resultaten?

Denna mesoterapibehandling fortsätter att ge sina fördelar under några månader, tills huden igen behöver fukt och vitalisering då den så småningom bryts ned och absorberas i kroppen.

Givetvis finns läkare ansluten till salongen.