20180913_130254.jpg

Beauty Creation

Behandlingar Du Kan Lita På

 
3D Bryn

3D Ögonbryn

Förbättra Formen Och Framhäv Dina Bryn

En av dem mest vanliga benhandlingarna 3D Ögonbryn, denna behandling har hjälpt kunder att känna sig mer självsäkra, lyckliga och spar tid i vardagen. Du får brynen som passar i ditt ansikte enligt dina mått och jag ser till att du får det bästa resultatet, ger superfina resultat i form av pigmenterade strån för att fylla ut eller forma om dina bryn. Behandlingen görs med manuella verktyg, där jag vid 3D bryn lägger små snitt i huden för att efterlikna hårstrån.

Fransförstärkning

Franslinje

För Den Diskreta Looken

Denna tjänst är för dig som söker en mer diskret förstärkning i fransraden, mycket naturlig och passar bra i vardagen.

Görs med digital maskin dit man kopplar en mindre typ av tatueringspenna. Den kan ställas in på olika hastigheter och nålarna jobbar fram och tillbaka för att inplantera färg under huden. Olika nålar finns för olika typer av behandlingar och tekniker.

Eyeliner

Eyeliner

Utformad Efter Dina Önskemål

Eyeliner är för dem som vill ha en mer sminkad look, Det går att välja mellan tunnare mer definierad eller skuggad.

Görs med digital maskin dit man kopplar en mindre typ av tatueringspenna. Den kan ställas in på olika hastigheter och nålarna jobbar fram och tillbaka för att inplantera färg under huden. Olika nålar finns för olika typer av behandlingar och tekniker.

Läppar

Läpp Pigmentering

Ändra Färgton På Läppen

Färgsättning av hela läppen där man ändrar tonen på läppen. Förvänta dig inte en läppstift effekt. Utan en mjuk tonändring för att framhäva läppens färg och form mer naturligt för att smälta in i vardagen.

Görs med digital maskin dit man kopplar en mindre typ av tatueringspenna. Den kan ställas in på olika hastigheter och nålarna jobbar fram och tillbaka för att inplantera färg under huden. Olika nålar finns för olika typer av behandlingar och tekniker.

PicsArt_12-30-09.50.13.jpg

Korrigering

Neutralisera Din Missfärgade Tatuering

Väldigt ofta får jag in kunder som har gjort Permanent Makeup hos andra runt om i landet, där färg och form inte ser naturligt ut. Den kan tex. skifta i nyanser som blått, lila, orange eller rött. Eller att formen är placerad fel.
 ​

Var jättenoga med att kolla upp för och efterbilder! Läkta bilder till den tatuerare du tänkt gå till.

De flesta fall tar jag bort med LASER först, vissa går att tatuera över direkt. Maila mig en bild med klar upplösning i dagsljus innan så jag kan avgöra vad som kommer krävas för din korrigering.

Touchup

Touchup

Touchup Inom 3 År

Rabatterat pris för mina tidigare kunder.
Touchup inom 3 år för dig som vart hos mig från ditt senaste besök. Nu kan du utöka form, färg, tjocklek eller fyllnad på din redan befintliga pigmentering gjord av mig till ett rabatterat pris.

Plasma Pen

Plasma Pen

Hudåtstramning

Under höst, vinter och vår erbjuder jag plasma behandlingar, då solen är plasmans värsta fiende. Kontakta mig för konsultation över telefon även bilder krävs. Eller så ses vi i salongen för att prata lite. Alla är tyvärr inte lämpade för behandlingen, tex mörka hudtyper och vissa sjukdomsfall.


Fibroblasting med Plasmaljus för att strama åt saggig lös hud vart som helst på kroppen. Vid behandling med plasma ljus skapar vi en kontrollerad inflammation i huden för att kroppen ska signalera att vi behöver dit och läka skadan underifrån. På så sätt bygger vi upp huden underifrån och tvingar kroppen att tillverka collagen så den får tillbaka sin elasticitet.

LÄS MER

Microneedling

Microneedling

Lyster Till Din Hud

Microneedling som är en hudföryngrande och åtstramande teknik då man skapar kanaler 90 grader ner i huden, ett serum anpassat efter ditt hud appliceras som ger huden tillbaka spänst, lyster, återfuktning och reducerar rynkor, minskar porer samt minskar inflammationer i huden. Hudens fibroblaster aktiveras och svarar läkande och reparerande och återuppbygger din hud från insidan och ut med hjälp av hudens egna kollagen.

LÄS MER 

PicsArt_09-19-03.06.44.jpg

BB Glow Stayve

För En Jämnare Hudton

Behandling med BB Glow + Microneedling, minst 3 behandlingar krävs med 2 veckors mellanrum för att reparera huden och bygga upp en jämnare hudton. 
(semi-foundation BB-Glow) 

LÄS MER

IMG_20190905_154201_496.jpg

Laser

Q Switchad Yag Laser

Trött på dina bryn pga dålig form eller färg? Med laser kan du ta bort röda toner i brynen snabbt, de slår då om till en askig färg direkt efter besöket.

(Se bild, dem blir lite mindre askiga efter ca 30 min)

Sedan kan man fortsätta bleka dem om man vill ha bort dem helt. Det tar ca 3-10 gånger att bleka en tatuering. Den går att ta bort helt. Alla färger går att ta bort, finns det vitt pigment i färgen slår pigmentet först om mot en mörkare färg innan den sedan kan fortsätta blekas bort vid nästa tillfälle. 


Efter behandlingen kan du bli lätt svullen som lägger sig inom några timmar. 8 veckor måste gå mellan behandlingarna, och man ser full blekningseffekt efter 8-12 veckor. Pigmentet sprängs i små partiklar av laserstålen och kroppen gör sig av med pigmentet sakta men säkert veckorna som kommer. 

202008296406300186216818184.jpg

Filler Injektion

Hyaluronsyra För Volym

Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen främst i huden. Med åldern minskar hyaluronsyra, kollagen och elastin. Med hjälp av framställd hyaluronsyra kan vi återställa förlorad volym där vi saknar den. Eller exempel skapa större läppar eller kindben. Fylla ut rynkor och mycket annat.  

LÄS MER

Hyalase

Hyalase

Hyaluronsyre Reducerande

Reducering av filler. Hyalase är ett ämne som löser upp hyaluronsyra. Medlet verkar direkt i området där fillern ligger i huden genom att bryta ner den.

Anledningen att ta bort oönskad filler kan vara att klumpar bildats eller att det har blivit en så kallad "snusläpp"
(filler som vandrat utanför läppen). Även akuta fall där fillern täppt till blodtillförseln till ett område. Då måste fillern lösas upp med detsamma så inte vävnaden dör/ruttnar.

Denna produkt löser som sagt upp hyaluronsyra och din kroppsegna hyaluronsyra kan även bli reducerad. Den återhämtar sig inom några månader. Ny filler kan läggas i området efter 14 dagar om så önskas.

Behandlingen gör ont men det går dock fort och oönskad produkt försvinner. Det kan ta 4 dagar innan allt har lösts upp.

Ett allergitest är nödvändigt och görs innan behandlingen på underarmen. Pris 300 kr även om inte behandlingen kan genomföras.

Givetvis finns läkare ansluten till salongen.

BOTOX

Botulinumtoxin (Botox)

För En Slätare Look

Botulinumtoxin, även kallat botox, är ett nervgift som har en muskelförlamande effekt. Det verkar genom att blockera nervimpulser i de muskler som injicerats och då minskar musklernas sammandragningar. Effekten är avtagande och försvinner efter ca. 3-4 månader. Medicinskt används det exempel vid behandling av kramper i muskler eller kronisk migrän. I estetiskt syfte används botox för att släta ut rynkor orsakade av ansiktets muskler, t.ex. "agra rynkan" mellan ögonbrynen, kråksparkar runt ögonen eller i pannan men också för att lyfta ögonbryn eller överläppen. Resultatet börjar synas efter 3-10 dagar. Vid behandling av vissa områden kan det ta upp till 14 dagar. Det tar mellan 1-3 veckor att få full effekt. I normalfallet kvarstår det uppnådda resultatet av en enskild behandling i 3-4 månader. Därefter bör behandlingen upprepas och för varje gång det sker så tenderar varaktigheten att öka. Läkemedlet försvinner ur kroppen på 48 timmar, däremot finns effekten kvar men avtar med tiden och tillståndet återgår till ursprungsläget.


Därför är det viktigt att inte anstränga sig på 2 dygn eller massera i området för att vara på den säkra sidan, så Botulinumtoxinet inte sprider sig. 


Givetvis finns läkare ansluten till salongen.

LÄS MER

microbotox

Microbotox

För En Slätare Känsla

En blandning med Nctf serum (hyaluronsyra) och Botulinumtoxin (botox) som läggs ytligt i huden med hjälp av nålar.
Effekten är mild, den reducerar fina linjer, porer och ger spänst och lyster till huden. Musklernas rörelse påverkas inte.
För dig som vill ta bort rynkor bokas Botulinumtoxin (botox) istället. Då denna behandling endast fungerar på fina linjer.


Ansikte + hals ingår.
Hållbarhet ca 3 månader.

Givetvis finns läkare ansluten till salongen.

skinbooster

Skinbooster

För Ungdomlig Känsla

REVOFIL AQUASHINE är en hyaluronsyra med vitaminer och aminosyror som skapar spänst, fukt, lyster och elasticitet till huden.

Kan läggas överallt på kroppen. Den ger ingen volym men återfuktar huden så fina linjer förminskas. 

Det blir många nålstick vid denna behandling och eventuella blåmärken som kan vara synliga i upp till 1 vecka. 

Givetvis finns läkare ansluten till salongen.

LÄS MER

natural b

Fina Linjer

Boosta Ditt Kollagen

NATURAL B är en tunn filler för fina linjer Ex, panna, rökrynkor och händer som inte kan täppa till blodkärl.


Den  är minimalt volymuppbyggande och Boostar kollagen som försämras med åldern redan vid 25. Den kan dock inte användas för nära ögonen.

Det blir många nålstick vid denna behandling och eventuella blåmärken som kan vara synliga i upp till 1 vecka. 

3 behandlingar görs med 2 veckors mellanrum.


Givetvis finns läkare ansluten till salongen.


LÄS MER

SmartSelect_20191123-203053_Instagram.jp

Fettreducering

Slimma Det Sista

Spräng fettet med Dermaheal LL. Går att ta bort fett på hela kroppen förutom i ansiktet, men under hakan går det även bra att använda den.

Fettlösaren läggs med 2 veckors mellanrum upp till 4 gånger i området.

Givetvis finns läkare ansluten till salongen.

SmartSelect_20191123-203354_Samsung Inte

Fettkrympare +
Hud Uppstramning

Förminska Dina Mått

Används främst i ansiktet men även på andra delar av kroppen. Detta pga. att man inte bara vill reducera fett utan även få huden att stramas åt.

FETTREDUCERING OCH HUD UPPSTRAMNING MED PROSTROLANE INNER-B

Prostrolane Inner-B är ett smärtfritt fettreducerande medel som i jämförelse med andra fettreducerande injektioner inte orsakar reaktioner som vävnadsnekros, ödem, domningar och erytem som ofta annars kan förekomma.

prostrolane inner b se

Fettlösare Ögonpåsar

För En Piggare Blick

Effektiv reducering av påsar under ögonen. Prostrolane Inner B SE är den första injicerbara gelen med verksamma peptider som reducerar fett på ett effektivt sätt.

Denna patenterade teknologi ger både fettreducerande och huduppstramande effekt samt stärker hudens elasticitet.
Prostrolane Inner-B SE innehåller fyra unika komponenter som har en kraftig fettförbrännings effekt.
Indikationer:
- Minskning av lokal fettvävnad
- Stimulering av naturlig lipolys och reduktion av lipogenes
- Förbättrar hudens elasticitet och förbättrar dess tillstånd

Antal behandlingar:
Ögonpåsar: 2 behandlingar
Intervall mellan behandlingar: 2 veckor


Givetvis finns läkare ansluten till salongen.

boka direkt

Fler Tjänster På Boka Direkt

Det finns fler tjänster att boka på mina Boka Direkt sida.

Så gå in och läs om övriga tjänsterna där. 

-Fettfrysning (cryo)

-Hårborttagning (diodlaser)

-HIFU (high intense focused ultrasond)

-RF (radio frequence) (hud åtstramning)

-PRP (platelet rich plasma)

-Carbon Peeling

-Kemisk Peeling

-Trådlyft

Välkommen att kontakta mig vid vidare frågor. Mycket information finns på Boka Direkt.