20180913_130254.jpg

Beauty Creation

Behandlingar Du Kan Lita På

 
3D Bryn

3D Ögonbryn

Förbättra Formen Och Framhäv Dina Bryn

En av dem mest vanliga benhandlingarna 3D Ögonbryn, denna behandling har hjälpt kunder att känna sig mer självsäkra, lyckliga och spar tid i vardagen. Du får brynen som passar i ditt ansikte enligt dina mått och jag ser till att du får det bästa resultatet, ger superfina resultat i form av pigmenterade strån för att fylla ut eller forma om dina bryn. Behandlingen görs med manuella verktyg, där jag vid 3D bryn lägger små snitt i huden för att efterlikna hårstrån.

Fransförstärkning

Franslinje

För Den Diskreta Looken

Denna tjänst är för dig som söker en mer diskret förstärkning i fransraden, mycket naturlig och passar bra i vardagen.

Görs med digital maskin dit man kopplar en mindre typ av tatueringspenna. Den kan ställas in på olika hastigheter och nålarna jobbar fram och tillbaka för att inplantera färg under huden. Olika nålar finns för olika typer av behandlingar och tekniker.

Läppar

Läpp Pigmentering

Ändra Färgton På Läppen

Färgsättning av hela läppen där man ändrar tonen på läppen. Förvänta dig inte en läppstift effekt. Utan en mjuk tonändring för att framhäva läppens färg och form mer naturligt för att smälta in i vardagen.

Görs med digital maskin dit man kopplar en mindre typ av tatueringspenna. Den kan ställas in på olika hastigheter och nålarna jobbar fram och tillbaka för att inplantera färg under huden. Olika nålar finns för olika typer av behandlingar och tekniker.

PicsArt_12-30-09.50.13.jpg

Korrigering

Neutralisera Din Missfärgade Tatuering

Väldigt ofta får jag in kunder som har gjort Permanent Makeup hos andra runt om i landet, där färg och form inte ser naturligt ut. Den kan tex. skifta i nyanser som blått, lila, orange eller rött. Eller att formen är placerad fel.
 ​

Var jättenoga med att kolla upp för och efterbilder! Läkta bilder till den tatuerare du tänkt gå till.

De flesta fall tar jag bort med LASER först, vissa går att tatuera över direkt. Maila mig en bild med klar upplösning i dagsljus innan så jag kan avgöra vad som kommer krävas för din korrigering.

Touchup

Touchup

Touchup Inom 3 År

Rabatterat pris för mina tidigare kunder.
Touchup inom 3 år för dig som vart hos mig från ditt senaste besök. Nu kan du utöka form, färg, tjocklek eller fyllnad på din redan befintliga pigmentering gjord av mig till ett rabatterat pris.

Plasma Pen

Plasma Pen

Hudåtstramning

Under höst, vinter och vår erbjuder jag plasma behandlingar, då solen är plasmans värsta fiende. Kontakta mig för konsultation över telefon även bilder krävs. Eller så ses vi i salongen för att prata lite. Alla är tyvärr inte lämpade för behandlingen, tex mörka hudtyper och vissa sjukdomsfall.


Fibroblasting med Plasmaljus för att strama åt saggig lös hud vart som helst på kroppen. Vid behandling med plasma ljus skapar vi en kontrollerad inflammation i huden för att kroppen ska signalera att vi behöver dit och läka skadan underifrån. På så sätt bygger vi upp huden underifrån och tvingar kroppen att tillverka collagen så den får tillbaka sin elasticitet.

LÄS MER

Microneedling

Microneedling

Lyster Till Din Hud

Microneedling som är en hudföryngrande och åtstramande teknik då man skapar kanaler 90 grader ner i huden, ett serum anpassat efter ditt hud appliceras som ger huden tillbaka spänst, lyster, återfuktning och reducerar rynkor, minskar porer samt minskar inflammationer i huden. Hudens fibroblaster aktiveras och svarar läkande och reparerande och återuppbygger din hud från insidan och ut med hjälp av hudens egna kollagen.

LÄS MER 

IMG_20190905_154201_496.jpg

Laser

Q Switchad Yag Laser

Trött på dina bryn pga dålig form eller färg? Med laser kan du ta bort röda toner i brynen snabbt, de slår då om till en askig färg direkt efter besöket.

(Se bild, dem blir lite mindre askiga efter ca 30 min)

Sedan kan man fortsätta bleka dem om man vill ha bort dem helt. Det tar ca 3-10 gånger att bleka en tatuering. Den går att ta bort helt. Alla färger går att ta bort, finns det vitt pigment i färgen slår pigmentet först om mot en mörkare färg innan den sedan kan fortsätta blekas bort vid nästa tillfälle. 


Efter behandlingen kan du bli lätt svullen som lägger sig inom några timmar. 8 veckor måste gå mellan behandlingarna, och man ser full blekningseffekt efter 8-12 veckor. Pigmentet sprängs i små partiklar av laserstålen och kroppen gör sig av med pigmentet sakta men säkert veckorna som kommer. 

a Woman Laughing

Skinbooster

För Ungdomlig Känsla

Hyaluronsyra med vitaminer och aminosyror som skapar spänst, fukt, lyster och elasticitet till huden.

Kan läggas överallt på kroppen. Den ger ingen volym men återfuktar huden så fina linjer förminskas. 

Det blir många ytliga nålstick med hjälp av Microgold nålar eller Microneedling vid denna behandling och rodnad som kan vara synliga i upp till 1 vecka. 

Givetvis finns läkare ansluten till salongen.

LÄS MER

20210707_230530_edited.jpg

Peeling

Efter Dina Behov

Denna peeling är mycket effektiv mot pigmentfläckar.
Huden börjar flagna efter ca 3-4 dagar och under har man som ny hud under som måste skyddas ordentligt mot solen med solskyddsfaktor 50 varje dag i 4 månader. 

Man kan max göra en behandling var 4:e månad pga styrkan i peelingen. 

Jag har även fler Peelingar i Boka direkt som inte är lika starka och som inte ger denna flagning. Men då görs fler behandlingar tätare med va 7-14 dagars mellanrum.

Screenshot_20210707-221412_Samsung Internet.jpg

Fler Tjänster På Boka Direkt

Det finns fler tjänster att boka på mina Boka Direkt sida.

Så gå in och läs om övriga tjänsterna där. 

-Fettfrysning (cryo)

-Hårborttagning (diodlaser)

-HIFU (high intense focused ultrasond)

-RF (radio frequence) (hud åtstramning)

-PRP (platelet rich plasma)

-Carbon Peeling

-Kemisk Peeling

Välkommen att kontakta mig vid vidare frågor. Mycket information finns på Boka Direkt.