20181112_200123_redigerad.jpg

Beauty Creation

Cicci Lindström, en av Sveriges mest eftertraktade Permanent Makeup artister

 
cicci+lindström.jpg

Min Historia

Ögonbryn har alltid varit viktigt för mig, det är dem du uttrycker dig med och som framhäver dina ögon. Redan vid 18 års ålder så beställde jag själv en tid för att pigmentera mina ögonbryn. De blev osymmetriska och jag försökte därefter rätta till det på diverse olika salonger, men resultatet blev aldrig riktigt som förväntat. Till och med värre, färgen började också se onaturlig ut. Ingen kunde hjälpa mig, då många har dålig kunskap i färglära. Nu bestämde jag mig för att gå en utbildning för att kunna korrigera både form och färg på egen hand.

beauty creation

Från Hobby Till Företag

Efter första utbildningen var Permanent Makeup mest en rolig hobby men jag saknade fortfarande viktig kunskap. Bestämde mig för att gå ännu en kurs mer inriktad på tekniker och färglära. Där fick jag lära mig mer om hur färgerna jobbar. 
Att förstå Permanent Makeup färger är det viktigaste inom detta yrke. Att använda rätt färg på rätt hudtyp för att slutresultatet ska bli det bästa.
Med tiden lärde jag mig mer och insåg att jag hade känsla för det. Min hobby utökade och jag bildade en Enskild firma som drevs parallellt med en heltidsanställning.

microblading.jpg

Nya Tekniker

Tiden gick och nu hade Microblading blivit det nya stora inom Permanent Makeup, eftersom jag vill hålla mig uppdaterad inom det senaste gick jag en kurs inom området. Nu växte efterfrågan efter 3D bryn enormt, då bestämde jag mig för att satsa fullt ut på Beauty Creation. Helt plötsligt hade drömmen om att kunna leva på min hobby som jag älskar gått igenom. 
Att gå nya kurser och vidareutvecklas inom olika tekniker inom Permanent Makeup kommer ständigt vara viktigt för mig inom alla kategorier. Idag är jag en utav Sveriges mest eftertraktade Permanent Makeup artist, speciellt inom Microblading som är den behandling mina kunder efterfrågar mest. Mitt motto är att aldrig sluta lära, leta efter bättre verktyg och hålla mig ständigt uppdaterad inom branschen.

received_165857144366386.jpeg

Ständigt Uppdaterar Jag Med Nya Kurser

Jag fortsätter att utveckla mig och går nya kurser med dem som imponerar mig i branschen. Här är en bild från senaste kursen i Snowflake / Puder Bryn.